JOUW PERSONAL TRAINER AAN HUIS

TRAINING op perfect op maat en gericht op jouw doelstelling 

Wat is nou precies personal training en wat kun je voor mij betekenen?

Dit zijn twee van de veel voorkomende vragen richting mij. Ik kan daar een heel lang verhaal over gaan vertellen wat ik allemaal kan doen om jou te helpen om je doel te realiseren, maar dat ga ik niet doen. Wel kan ik vertellen hoe ik te werk ga.

 

Bij ons eerste gesprek die je online en vrijblijvend kunt inboeken zit ik op het puntje van mijn stoel om jou te leren kennen. Ons gesprek kan fysiek bij jou thuis of online ingeboekt worden. Je vertelt mij wie je bent (leeftijd, werk, vrije tijd, gezinssituatie, etc..) en wat jouw persoonlijke doelstelling is waarbij je geholpen wilt worden en waarom je dat graag zou willen behalen. Denk hierbij aan:

  • Afvallen (in gewicht, centimeters en vetpercentage)
  • Aankomen in spiermassa 
  • Sportief doel (beklimmen van een berg voor een goed doel, wedstrijden, etc…)
  • Leefstijl veranderen (juiste balans werk, gezin, sporten, ontspanning, slaap, rust)
  • Fit worden/blijven (behoud conditie, flexibiliteit, kracht en coördinatie)

En in wat voor tijdsbestek wil je dit doel gaan behalen en is dit reëel gezien mogelijk?

Als dit voor mij duidelijk is gaan we kijken en overleggen wat de mogelijkheden zijn hoe we jou doel kunnen behalen. En dit kan op de volgende manieren:

  • Begeleiding tijdens de trainingen (personal training 1x of 2x p.w. en trainingsapp 
  • Voedingsintake en advies
  • Leefstijl coaching en gedragsverandering

Nadat we in overleg samen een plan hebben uitgestippeld om jou doel te behalen wordt er een afspraak gemaakt waar en  wanneer we starten met jouw traject.

VOEDING en LEEFSTIJL

Bij het veranderen van leefstijl of het behalen van doelen gaat het niet alleen om trainen. Denk ook aan de juiste voeding. Voeding en training gaan hand in hand. Wil het afvallen niet dan kan ook de oorzaak aan de voeding liggen. Ga je trainen dan verandert er veel in je lichaam waaronder de benodigde voedingsstoffen, denk hierbij ook aan het herstel van je lichaam na een training. Ik zal ook altijd voorstellen om je voeding na te laten kijken. Ook dit is bij mij mogelijk en kan ik je hierbij advies geven wat je lichaam wel of niet nodig heeft om jouw doelen te behalen. Je wilt er toch alles aan doen om je doel te behalen?

 

Ga je zelf trainen en aan de slag is dat natuurlijk helemaal goed. Wil je wel wekelijks een coaching gesprek en hulp van een ervaren trainer en coach plannen we online een gesprek in en geef in via mijn