Voor wie buitengewoonfit wil zijn ook tijdens Covid-19 met thuiswerken.

Home » FIT Programma's » Kids FIT

KIDS FIT BOOTCAMP

STOER, SAMEN, STERK, SPEL, FUN, HIP, KICKEN & COOL!!!

Kids FIT Bootcamp is voor alle stoere kids van 6 t/m 12 jaar die het niet erg vinden om vies te worden en die graag buiten spelen!

Het is een combinatie van allerlei loop- en bewegingsvormen en diverse (kracht)oefeningen grotendeels met eigen lichaamsgewicht die spelenderwijs worden toegepast. PLEZIER maken, SAMEN HARD WERKEN en persoonlijke uitdagingen aangaan staat voorop!

Je conditie wordt bepaald door 5 grondmotorische eigenschappen:
1. Uithoudingsvermogen
2. Snelheid
3. Kracht
4. Lenigheid
5. Coördinatie

 Om aan alle componenten gehoor te geven heb ik een speciale KIDS WORKOUT ontwikkeld waarbij samenwerking, fun en uitdaging belangrijke pijlers zijn in iedere training. Een training bestaat uit:

  • Tikspelen / Bewegingsbaan (waarbij kinderen ook hun eigen creativiteit mogen gebruiken)
  • Krachtcircuit waarbij er in kleine stationnetjes met elkaar wordt samengewerkt (opdrukken, sit-ups, coretraining, burpees)
  • Estafettevormen (rennen, springen, tijgeren en allerlei bewegingsvormen met als doel om samen met je vriendjes elkaar te verslaan)
  • Sport & Spel waarbij sporten of spelen met elkaar op een uitdagende manier worden gecombineerd (o.a. basketball, rugby, voetbal, tennis, hockey)
  • Challenges (wie is de lenigste? sterkste? snelste?)
  • AcroGym, Pilates en Yoga Poses

 

Ben jij ook benieuwd wat zo'n Kids Bootcamp training precies inhoudt of weet jij nog niet welke sport jij ECHT leuk vindt of welke sport bij jou past?

Dan zou dit een perfecte oplossing kunnen bieden voor jouw kind. Verschillende sporten en beweegvormen komen aan bod of worden op een uitdagende manier gecombineerd. Zeer geschikt voor kinderen die motorisch sterker willen worden en niet aan een vereniging of sportclub vast willen zitten. Proefles is altijd GRATIS! ​​Lijkt dit je echt gaaf om mee te doen of wil je eens kennismaken met een andere soort training met veel persoonlijke aandacht zowel fysiek als mentaal.

"Lijkt dit jou dit ook supergaaf?"

Kom dan eens kennismaken met een Kids FIT Bootcamp training.

Nodig je beste vriendje of vriendinnetje uit om met met jou mee te sporten!

"Samen sporten is immers gezelliger dan alleen!"

DONDERDAG           15.00 – 16.00 uur         Ste. Marie Basisschool - Huijbergen